Den nye boka «Krigen i Nord-Norge 1940-45» er nå tilgjengelig!

Nå kan vi endelig presentere vår splitter nye bok «Krigen i Nord-Norge 1940-45». Gjennom tekster, menneskemøter, historiske fotografier og bilder av gjenstander utstilt i museet, forteller vi historien om krigsårene i de tre nordligste fylkene. En historie fylt av uante krefter, som mobiliseres når alt du har kjært er truet, men også av lidelse og dødskamp, umulige valg og dilemmaer – med resonans i dagens verden. Boken er rikt illustrert og utdyper fortellingen som presenteres i museet. Den er ført i pennen av Marianne Alfsen, som var tekst- og bilderedaktør for utstillingen slik den fremstår i dag. Boka vil bli tilgjengelig på engelsk i løpet høsten 2019.

Boka er på 244 sider, i farger og rikt illustrert. Format 22 x 22 cm.
Boka koster 399,- ved forsendelse tilkommer 50 kr. i porto. Kan også kjøpes i vår butikk i Narvik Krigsmuseum.
Dersom du ønsker å bestille boka ta kontakt på post@narviksenteret.no

Her kan du se litt i boka: