Planlegg besøket

Ta vare på billetten, hvis du skal besøke café/WC/shop i løpet av besøket trenger du den for å komme inn i utstillingen igjen!
Parkering

Det  er parkeringsplasser i Parkhallen. Ta av fra Kongens gate/E6 til Sleggesvingen og ta til høyre etter 20 m. Det er offentlige parkeringsplasser i nærområdet.

Heis

Det er heis mellom alle etasjer i utstillingen.

WC

WC er tilgjengelig i etasje U1.  De er tilgjengelig via trapp eller heis fra etasje U2 eller foaje på Plan 1. Husk å ta med billetten for å komme inn i utstillingen!

Butikk

Museets butikk er plassert ved inngangen.

Guiding

Personlig guiding i museet må avtales senest dagen før, da det avhenger av tilgjengelighet hos våre formidlere. Personlig guiding er ikke inkludert i billettprisen, og koster 900 kr. på dagtid, 1250 kr kveld/helg. Billettkostnader kommer i tillegg. Vi aksepterer ledsagerbevis.

Vi har også lydguider (krever nedlasting av appen Useeum). Her vil en få presentert andre innfallsvinkler til krigshistorien.

Rullestolbrukere

Kontakt personalet i foaje for adgang til utstillingene med større rullestol eller barnevogn. Noen rullestolbrukere vil kunne ha problemer med adgang til Labyrinten, vennligst kontakt personalet.

Cafe

Kaféen  ‘Punktum’ tilbyr god kaffe, lette varmretter og andre godbiter!

Samarbeidspartnere